понеділок, 01 грудня 2008 10:47

Пасинок Семенюк буде судитися з газетою на 10 мільйонів євро

Страхова компанія "ВераЛайф", яка належить Володимирові Самсоненку (пасинку голови Фонду державного майна України Валентини Семенюк-Самсоненко), збирається відсудити у газети "Дело" 10 млн. євро за публікацію неправдивої інформації.

Про це в інтерв`ю УНІАН заявив сам Самсоненко.

Засновник "ВераЛайф" повідомив, що 4 серпня 2008 року на сторінках газети "Дело", а також на інтернет-сторінці цього видання було опубліковано статтю під назвою "20 найзагадковіших компаній України".

У публікаціях було перераховано деякі підприємства, прибуток яких, на думку газети, має сумнівний характер. Серед перерахованих у статті компаній була "Фондові технології та інвестиції", яка, на думку автора, володіє страховою компанією "ВераЛайф".

Статтю передрукували багато ЗМІ. Результатом такої дезінформації стало припинення переговорів за вигідним для "ВераЛайф" інвестиційним проектом, ціна якого становила 30 млн. євро, зазначив Самсоненко.

Він повідомив, що "ВераЛайф" зажадала офіційного спростування неправдивої інформації від газети "Дело" у своєму листі від 28 жовтня 2008 року, і повторно - 21 листопада 2008 року, проте видання проігнорувало вимогу страхової фірми. Тому "ВераЛайф" планує захищати свою репутацію в суді, а також відшкодувати втрачену вигоду в сумі 10 млн. Євро.

Зараз ви читаєте новину «Пасинок Семенюк буде судитися з газетою на 10 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути