середа, 05 листопада 2008 09:47

Парубій: Коновалюк - агент Кремля в Україні

Шукати доказів незаконних постачань зброї Україною до Грузії абсурдно. Тимчасова комісія Верховної Ради під керівництвом народного депутата від Партії регіонів Валерія Коновалюка просто виконує політичне і економічне замовлення Росії. Таку думку висловив народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС) Андрій Парубій.

"Україна продавала зброю Грузії, про це відкрито заявив Міністр оборони і всі вищі посадові особи, які мають до цього відношення, але такий продаж зброї проходив відповідно до законодавства України і норм міжнародного права. Жодна міжнародна організація не внесла Грузію до переліку держав, з якими заборонено торгувати зброєю", - підкреслив політик. Його цитує прес-служба НУНС.

За словами парламентарія, Росія намагається витіснити Україну з міжнародного ринку продажу зброї. Він відзначив, що "Росія поставляла зброю до Південної Осетії, яка є невизнаною республікою, а її армія не має ніякого державного статусу".

"Якраз передача зброї подібним військовим формуванням і є злочином, який необхідно розслідувати", - вважає депутат.

За словами Парубія "народні депутати - члени тимчасової слідчої комісії Верховної Ради - виконують роль агентів Кремля в Україні". "Це не робить їм честі і не робить честі українському парламентаризму", - переконаний політик.

Нагадаємо, раніше Коновалюк заявив, що Комісія Верховної Ради виявила в Південній Осетії факти, підтверджуючі постачання української зброї до Грузії, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Парубій: Коновалюк - агент Кремля в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути