середа, 17 грудня 2008 08:12

Партія регіонів звинуватила комуністів у зраді своїх виборців

Парламентські голосування на підтримку новоствореної коаліції членами фракцій Комуністичної партії України та Блоку Литвина Партія регіонів розцінює як "безпрецедентну зраду комуністів та Блоку Литвина свого народу і своїх виборців".

Про це йдеться у заяві Партії регіонів, оприлюдненій на офіційному сайті партії.

"БЮТ, частина НУ-НС, Блок Литвина за підтримки комуністів створили у Верховній Раді України пронатівську, пронаціоналістичну коаліцію, яка, не маючи достатньої кількості голосів, але підтримана комуністами, буде реалізовувати антинародну політику", - сказано у документі.

"Регіонали" переконані, що "замішана на фальші, на брехні та підступі нова недорахована коаліція має лише одну мету – зберегти при владі уряд Тимошенко", про що, як вважають автори заяви, свідчить один з пунктів коаліційної угоди, зокрема про те, що її учасники "беруть на себе зобов"язання підтримати схвалення програми дій уряду".

Також у заяві зазначається: "Коаліційна угода – це суцільне окозамилювання. Вона не містить серйозної програми виходу з кризи. І основу її складають загалом ідеологічні посили, сформульовані прибічниками НАТО та насильницької українізації".

Водночас, у Партії регіонів наголошують, що "сьогодні треба об"єднувати зусилля для реалізації антикризової програми, для щоденної важкої праці з подолання тих проблем, які породила бездарна помаранчева команда", та висловлюють солідарність з "народом, який початком страйків і протестів, що вже котиться Україною, висловлює своє "ні" бездарній владі та її комуністичним підтакувачам".

Вчора у Верховній Раді України було офіційно оголошено про підписання коаліційної угоди між фракціями БЮТ, "Наша Україна – Народна самооборона" та Блоком Литвина. Відповідну заяву перед закриттям пленарного засідання зробив голова ВР Володимир Литвин.

Він нагадав, що 9 грудня було оголошено про створення коаліції "трьох". А сьогодні укладена угода про створення коаліції "Національного розвитку, стабільності та порядку", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів звинуватила комуністів у зраді своїх виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути