Ексклюзиви
понеділок, 03 березня 2008 19:52

Партія регіонів висунула свої умови розблокування ВР у вівторок

Партія регіонів висунула свої умови розблокування ВР у вівторок

Фракція Партії регіонів готова у вівторок розблокувати роботу Верховної Ради.

Про це в інтерв"ю заявив депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

За його словами, у понеділок на засіданні фракції було підтримано рішення голосувати за компромісний проект постанови щодо НАТО, підготовлений робочою групою парламенту.

Він зазначив, що йдеться про проект постанови, який передбачає, що рішення про набуття членства в Альянсі ухвалюватиме парламент після референдуму.

Водночас Мірошниченко наголосив, що фракція Партії Регіонів вимагає, щоб питання щодо НАТО розглядалося першим на засіданні парламенту.

Крім того, за словами депутата, Партія регіонів наполягає на розгляді в парламенті питання щодо газової кризи і "політичних переслідувань" представників опозиції, зокрема, членів Партії регіонів.

Мірошниченко зазначив, що на засіданні фракції не обговорювалося питання підписання протоколу порозуміння, оскільки розгляд пропозицій Партії регіонів дозволить розблокувати роботу парламенту і без підписання цього документу.

Як відомо, з 25 лютого у парламенті працює робоча група, що має підготувати протокол порозуміння, підписання якого може завершити блокування роботи парламенту представниками опозиції, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів висунула свої умови розблокування ВР у вівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути