четвер, 02 жовтня 2008 18:13

Партія регіонів розказала про "аморальність" БЮТ

Партія регіонів звинувачує БЮТ у безпринципності та безвідповідальності у зв"язку з тим, що ця фракція підтримала сьогодні у Верховної Раді скасування ряду законів.

Про це йдеться у поширеній сьогодні заяві прес-служби Партії регіонів.

"Голосування БЮТ у парламенті 2 жовтня ще раз засвідчило той факт, що ця політична сила керується у своїх діях не політичними переконаннями, не принципами, а виключно вузькопартійними інтересами. І в основі інтересу БЮТ лежить сьогодні збереження прем"єрського крісла за їхньою лідеркою. З тим, щоб мати фінансовий та адміністративний ресурс на майбутні президентські вибори, і щоб з допомогою того ресурсу маніпулювати виборцями, як БЮТ це робив завжди", - йдеться у заяві.

Прес-служба Партії реназиває "аморальним" сьогоднішнє голосування БЮТ у парламенті. "Такий шлях немає перспективи, тому що підступ і відступництво ніколи не породжували довір"я. Тому що будувати справедливе суспільство можна лише на чесних правилах і на відповідальності за свої слова і вчинки. Сьогоднішнє відступництво БЮТ від тих рішень, які були прийняті в парламенті при спільному голосуванні з Партією регіонів – це демонстрація безвідповідальності та безпринципності. І цей день стане початком кінця політичної перспективи БЮТ і його лідери", - наголошується у заяві.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 2 жовтня, Верховна рада скасувала ухвалений у першому читанні законопроект щодо державної служби, підтримала пропозиції Президента про відхилення законів про зміни до законів щодо СБУ і щодо голів держадміністрацій, скасувала зміни до закону про Конституційний Суд, закон щодо тимчасових слідчих комісій, а також зміни до закону про Кабінет міністрів. Такі рішення приймалися за голосуванням фракцій НУНС та БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів розказала про "аморальність" БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути