середа, 04 квітня 2007 08:30

Партія регіонів, БЮТ, "Наша Україна" та КПУ подолають 3% виборчий бар"єр. Соцопитування

У разі дострокових виборів до Верховної Ради 33,5% українців збираються віддати свої голоси за Партію регіонів. За Блок Юлії Тимошенко готові проголосувати 24,9%, "Нашу Україну" – 9,6%, КПУ − 5,0%. Такі дані дослідження, яке провела соціологічна служба центру Разумкова.

За даними опитування, до нового парламенту також увійдуть Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція" − 2,5%, громадський рух "Народна самооборона" − 2,3%, Соцпартія − 2,1%, "Народний блок Литвина" − 2,0%.

За наведеними результатами та із врахуванням похибки вибірки можна стверджувати, що у випадку проведення найближчим часом позачергових парламентських виборів лише Партія регіонів, БЮТ, "Наша Україна" та КПУ впевнено долають 3% виборчий бар"єр.

Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція", Громадський рух "Народна самооборона", Соціалістична партія України, "Народний блок Литвина" зберігають шанс його подолати, якщо їх рейтинг хоча б незначною мірою зросте в ході передвиборчої кампанії.

Дослідження проводилося з 27 лютого по 16 березня 2007 року в 954 населених пункта. Опитано 11114 респондентів віком від 18 років.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів, БЮТ, "Наша Україна" та КПУ подолають 3% виборчий бар"єр. Соцопитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути