Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 16:20

Партія регіонів: БЮТ готує проти Добкіна провокації

Депутати від Партії регіонів вважають, що правоохоронці Харкова намагаються сфальсифікувати кримінальні справи проти міської влади.

Про це повідомила на прес-конференції народний депутат Інна Богословська.

За її словами, представники Партії регіонів звертаються до Генпрокуратури та інших правоохоронних органів щодо намагань сфальсифікувати кримінальні справи проти міської влади Харкова.

У Партії регіонів також вважають, що готується низка провокацій проти мера Харкова Михайла Добкіна і міської влади, деякі з них можуть стосуватися і пожежі на ринку Барабашово.

"Можливі провокації, фальсифікації кримінальних справ та навіть незаконні арешти" – сказала Богословська.

Вона зазначила, що сьогодні представники правоохоронних органів Харкова намагаються знайти людей, які б мали хоч якесь відношення до мера Харкова.

За словами депутата, метою таких дій харківських силовиків є "незаконне захоплення влади у місті представниками БЮТ".

Також Богословська вважає, що Тимчасова слідча комісія Верховної Ради не може бути об"єктивною, оскільки її очолює народний депутат від фракції БЮТ Олег Ляшко. Вона зазначила, що відбулося лише два засідання комісії, "де розглядалися суто організаційні питання".

Богословська висловила сподівання, що у Верховній Раді України не буде підтримане рішення про призначення дострокових виборів мера Харкова і Харківської міської ради.

16 квітня на ринку Барабашово в Харкові виникла велика пожежа. Керівництво концерну АВЕК заявило, що вважає пожежу на ринку Барабашово спланованим терористичним актом.

Партія регіонів вважає пожежу на харківському ринку провокацією БЮТ, яка була організована для того, щоб зірвати роботу Верховної Ради.

17 квітня Партія регіонів заблокувала трибуну парламенту, протестуючи проти винесення на голосування питання про призначення перевиборів у Харкові

За матерiалами УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів: БЮТ готує проти Добкіна провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути