Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2008 20:09

Партія регіонів блокуватиме трибуну парламенту у вівторок

Фракція Партії регіонів у вівторок продовжить блокування роботи парламенту, якщо не буде відкликаний підпис голови Верховної Ради України Арсенія Яценюка під зверненням до генсека НАТО з питання приєднання України до Плану дій щодо членства в Альянсі (ПДЧ), або не буде прийнято ухвалу по НАТО в редакції Партії регіонів.

Про це в інтерв"ю повідомив народний депутат Юрій Мірошниченко після засідання фракції в понеділок.

"На засіданні фракції підтверджений курс, який був визначений раніше. Ми продовжуватимемо блокування, до того моменту, поки не буде відкликаний підпис спікера, або не буде прийнято ухвалу в нашій редакції", - сказав він.

Як повідомлялося, 15 січня президент України Віктор Ющенко, прем"єр-міністр Юля Тимошенко і голова Верховної Ради Арсеній Яценюк направили звернення генеральному секретареві НАТО Яаапу де Хооп Схефферу щодо приєднання до Плану дій щодо членства в НАТО (ПДЧ) на саміті в Бухаресті (Румунія). Саміт НАТО пройде 2-4 квітня.

Депутати фракцій Партії регіонів і Компартії України блокують роботу парламенту, відстоюючи позицію про те, що будь-які дії щодо інтеграції України в НАТО повинні здійснюватися тільки після проведення всеукраїнського референдуму, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів блокуватиме трибуну парламенту у вівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути