Ексклюзиви
субота, 22 вересня 2018 10:48

Партія "Основа" на з'їзді висуне кандидата в президенти України
3

У Києві починає роботу з'їзд політичної партії "Основа". На ньому збираються делегати від усіх областей України.

Основні питання, заявлені в порядку денному - це представлення політичної платформи "Наша Основа", прийняття рішення про участь партії "Основа" в чергових виборах президента України, висування кандидата від партії на вибори.

Партія "Основа" почала з'їзд у Києві
Фото: Надане партією "Основа"
Партія "Основа" почала з'їзд у Києві
Партія "Основа" почала з'їзд у Києві

"Основа" проводить з'їзд у форматі "круглого столу", за яким учасники заходу обговорюватимуть запропоновану партією модель розвитку економіки і соціальної сфери. Робочі матеріали для такого обговорення узагальнені в документі-платформі "Наша Основа", який є прообразом нової партійної програми. Її розробку партія планує завершити до кінця року.

Також на з'їзді будуть оприлюднені результати внутрішньопартійних праймеріз з двох питань - участь "Основи" в чергових виборах президента і висунення кандидата від партії на вибори президента.

Раніше лідери партії "Основа" неодноразово заявляли про президентські і парламентські амбіції партії. Основними кандидатами від партії на вибори президента, якщо судити за активністю в пресі і сьогоднішніми кулуарними розмовами партійців перед початком з'їзду, є глава "Основи" Андрій Ніколаєнко і один з лідерів партії, народний депутат Сергій Тарута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія "Основа" підтримала благодійний фестиваль "МАМА+Я" в Запоріжжі та Кропивницькому

Партія "Основа" фактично розпочала роботу в лютому 2017 року. Як заявлено на її сайті, "Основа" - це партія людей справи. Основними програмними документами партії є економічна Програма стрімкого розвитку "Країна ЗаПрацює", Мирний план "Три Основи: Легітимність. Безпека. Довіра" і загальнонаціональна Програма "5 кроків до компромісу".

Захід проходить в Києві, у виставковому центрі АККО Інтернешнл. Почалася реєстрація делегатів і гостей з усіх регіонів України.

Президент Петро Порошенко за більш як чотири роки не виправдав сподівань українців і не має шансів вдруге очолити державу. Таке переконання в інтерв'ю Gazeta.ua висловив голова партії "Основа" Андрій Ніколаєнко.

Зараз ви читаєте новину «Партія "Основа" на з'їзді висуне кандидата в президенти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути