Ексклюзиви
вівторок, 21 січня 2020 14:11

Партія "Голос" заявила про напад на їхню активістку

Партія "Голос" заявила про напад на їхню активістку
Активна діяльність Кравчук розпочалася 2018 року. Фото: www.facebook.com/golosrivne

Політична партія "Голос" заявила, що невідомий напав на їхню активістку Ольгу Кравчук, яка бореться зі свавіллям у лікарні на Рівненщині.

Напад стався близько 21:00 18 січня, коли жінка була зі своєю 2-річною дитиною, про це повідомили на сторінці "Голос. Рівненська область" у Facebook.

"Дівчина вже давно бореться зі свавіллям у міській лікарні Варашу ДЗ СМЧС 3 -поборами, чергами у жіночій консультації, неефективним використанням коштів тощо", - йдеться у повідомленні.

Активістка розповіла, що, коли зачиняла двері в квартиру, до неї увірвався невідомий чоловік, узяв її за шию і вимагав видалити упродовж години групу у вайбері, де вона та інші люди писали про свавілля в лікарні. Чоловік погрожував повернутися, якщо жінка не виконає його вимоги.

За словами Кравчук, її дитина почала сильно плакати, невідомий цього злякався й утік. Опісля жінка видалила групу і розповіла про те, що сталося, в мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Гандзюк: на Херсонщині почалися обшуки

Активна діяльність Кравчук розпочалася 2018 року, коли лікарі відмовилися лікувати її дитину. Жінка створила групу у вайбер, де пацієнти надсилали фото чеків, списки ліків та медичних засобів, розповідали про факти вимагання коштів. Також Кравчук писала про це свавілля у Facebook.

У партії заявили, що зловмисники, причетні до нападу, повинні відповідати перед законом. Народна депутатка від "Голосу" Соломія Бобровська буде звертатися до прокуратури та інших правоохоронних органів.

В Лимані Донецької області помер 37-річний волонтер Артем Мирошниченко. Його жорстоко побили місцеві підлітки.

Зараз ви читаєте новину «Партія "Голос" заявила про напад на їхню активістку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути