пʼятниця, 12 січня 2018 15:44

Парасюк відреагував на "наїзди" Гройсмана

Парасюк відреагував на "наїзди" Гройсмана
Володимир Парасюк відповів Володимиру Гройсману: "Займайтеся економікою України, а не політиканством". Фото: ukrinform.ua

Народний депутат Володимир Парасюк порадив прем'єру Володимиру Гройсману займатися економікою країни, а не рити собі політичну могилу.

Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, коментуючи заяву глави уряду про позбавлення його депутатського мандату.

"Володимире Борисовичу, займайтеся економікою України, а не політиканством, яким звикли займатися все життя. Країна переживає надважку сторінку історії.

Своїми словами про те, що корупція - не дуже важлива проблема в нашій країні, він собі викопав політичну яму і сам нагорнув над собою курган. Років через 10 про нього навіть не згадають. Він був на "Азовсталі" Ахметова. Що він може там сказати інакше? Вони разом сиділи на потоках, отримували відкати від незаконного перетинання лінії розмежування",- відповів Парасюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я тобі 20 мільйонів виділю" - Парасюк розповів про дзвінки Гройсмана

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що народного депутата Володимира Парасюка треба позбавити мандата і притягнути до відповідальності через організацію торговельної блокади Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Парасюк відреагував на "наїзди" Гройсмана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути