Ексклюзиви
субота, 04 травня 2019 19:48

Основним силам невигідний розпуск парламенту - експерт

Основним силам невигідний розпуск парламенту - експерт
Фото: 17tv.com.ua

Розпуск Верховної Ради вигідний тільки Володимиру Зеленському. Представники нинішнього парламенту чекатимуть на помилку новообраного президента і повернення своїх виборців.

Таке переконання висловив політолог Тарас Загородній в ефірі "112 Україна".

"Я поки що законних підстав для розпуску парламенту не бачу. Є дуже каламутні схеми, які можуть визнати, що не було коаліції. Але тоді це підставить під сумнів усі закони, які ухвалила Верховна Рада за останні три роки, і буде правовий хаос. Не виключено, що це закінчиться розмовами і будуть строкові парламентські вибори.

Не бачу бажання основних сил вимагати розпуску парламенту. Це стосується і Бойка, і Тимошенко, і Порошенка. Скоріш за все, їхні виборці будуть розчаровуватися Зеленським і повернуться до своїх", - сказав Загородній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розвіяв міф про "братню" Росію

30 квітня ЦВК оголосила Володимира Зеленського переможцем президентських виборів. Він набрав 73,22% голосів. Найбільшу підтримку отримав у Луганській області - 89,44%, 87,21% - в Одеській, 85,52% - Миколаївській, 86,55% - Запорізькій, 86,94% - Донецькій, 87,25% - Дніпропетровській, 86,88% - Харківській.

Зараз ви читаєте новину «Основним силам невигідний розпуск парламенту - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути