пʼятниця, 08 серпня 2008 12:52

Осетинський конфлікт може спровокувати заворушення на кордоні з Україною?

Депутат Верховної Ради, заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман вважає, що конфлікт у Південній Осетії (Грузія) може стати прецедентом для прикордонних з Україною зон заморожених регіональних конфліктів.

Про це сказано в повідомленні прес-служби ПР.

"Грузино-південноосетинський конфлікт може стати небезпечним прецедентом при суперечках у вирішенні питань інших "заморожених" конфліктів, у тому числі й у зонах, які мають безпосередній кордон із Україною", - вважає вона.

Депутат висловила стурбованість тим, що людські жертви в Південній Осетії можуть свідчити про розгортання конфлікту, наслідки якого можуть бути непередбаченими й можуть вплинути на стабільність у регіонах із замороженими регіональними конфліктами на території колишнього Радянського Союзу.

Україна закликає сторони конфлікту в Південній Осетії (Грузія) відновити переговори щодо мирного врегулювання ситуації в регіоні, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Осетинський конфлікт може спровокувати заворушення на кордоні з Україною?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути