четвер, 27 липня 2017 23:46

Оприлюднили фрагмент документа, за яким Саакашвілі позбавили громадянства

Опубліковали фрагмент документа, через який екс-губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі позбавили українського громадянства.

Відповідний документ у Facebook розмістив народний депутат Володимир Ар'єв.

"Подаючи заяву на громадянство, Саакашвілі сам підписався під тим, що усвідомлює можливість втрати громадянства через надання неправдивих відомостей у відповідності з Законом України "Про громадянство". Якби тоді, в 2015 році, написав в анкеті чесно - то і громадянство би отримав, і тепер приводу для втрати не дав. Ключове слово - чесно", - зазначив нардеп.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Петро" - захисники Саакашвілі проривались під вікна Порошенка

Сьогодні на майдані Незалежності в Києві проходив мітинг на підтримку Міхеїла Саакашвілі, якого президент Петро Порошенко позбавив українського громадянства. Президент видав указ про припинення українського громадянства Саакашвілі.

Позбавлення громадянства відбулося на підставі пункту 2 статті 19 закону про громадянство: "набуття особою громадянства України на підставі статті 9 цього закону внаслідок обману, свідомого подання неправдивих відомостей або фальшивих документів".

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили фрагмент документа, за яким Саакашвілі позбавили громадянства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути