понеділок, 26 жовтня 2020 22:41

Опитування Зеленського: міністр пояснив, чому одне питання не підтримали

Опитування Зеленського: міністр пояснив, чому одне питання не підтримали
В опитуванні Зеленського не підтримали пункт про Донбас. Фото: Reuters

Учасники опитування президента Володимира Зеленського не підтримали створення вільної економічної зони на Донбасі через невдалу формулювання питання.

Віцепрем'єр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков вважає, що це сталось через невдале формулювання, передає "Україна 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто насправді проводив опитування Зеленського

"На мій погляд, саме формулювання було не зовсім коректно написане. Я б з авторами цього опитування посперечався б, тому що вільні економічні зони мають негативну конотацію в українському суспільстві і експертному суспільстві - з цим пов'язані певні негативні наслідки, в тому числі зловживання торгівлею алкоголем, тютюном.Махінації були. Наші міжнародні партнери теж не люблять, коли ми десь намагаємося зробити ВЕЗ", - сказав Рєзніков.

Партія "Слуга народу" розробила уже три варіанти законопроєкту про легалізацію канабісу в медичних цілях. Після результатів опитування Зеленського нардепи працюватимуть над одним узгодженим законопроєктом, заявив на брифінгу голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Зараз ви читаєте новину «Опитування Зеленського: міністр пояснив, чому одне питання не підтримали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути