пʼятниця, 16 листопада 2018 17:46

Описуючи події в Україні, The Washington post цитує Олега Ляшка

Описуючи події в Україні, The Washington post цитує Олега Ляшка
Американська газета The Washington post опублікувала матеріал про відсутність опалення в українських містах. Фото: РИА Новости

Закордонна преса продовжує слідкувати за ситуацією в Україні. Провідна американська газета The Washington post написала про відсутність опалення в українських містах на тлі майбутніх президентських виборів. У матеріалі видання посилається на інформацію від лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

В матеріалі розповідається про те, що жителі 600-тисячного Кривого Рогу запалили шини та захопили будівлю місцевої газорозподільної компанії, вимагаючи включити газ для опалення. Автор зауважує, що ні керівництво "Нафтогазу", ні український уряд не погодилися прокоментувати ситуацію, цитуючи представника опозиції.

"Опозиційний законотворець Олег Ляшко заявив минулого тижня, що мінімум шість міст із загальним населенням більше мільйона людей залишаються без тепла", - пише видання.

При цьому The Washington post згадує про майбутні президентські вибори, і про те, що ситуація з опаленням уже негативно впливає на рейтинг нинішнього керманича України.

Зараз ви читаєте новину «Описуючи події в Україні, The Washington post цитує Олега Ляшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути