середа, 10 січня 2018 12:37

Оператор державних лотерей очікує збройну провокацію

Оператор державних лотерей очікує збройну провокацію
Президент українського оператора державних лотерей Георгій Ложенко заявив про планування чергової акції протесту з боку конкурентів

Президент українського оператора державних лотерей Георгій Ложенко побоюється, що конкуренти можуть влаштувати провокацію з використанням зброї.

Про це Ложенко заявив в інтерв'ю виданню "Цензор.НЕТ".

Він зазначив, що з метою дискредитації компанії конкуренти використовують представників однієї з патріотичних організацій.

"Крім державної машини проти нас вирішили задіяти тітушок. Що мене найбільше вбиває, це те, що найняли хлопців з однієї з патріотичних організацій. Зрозуміло, що її керівництво знає, за що працює. Але ось молоді хлопці, яких використовують в акціях проти нас - навряд чи. Схоже, їм просто запудрили мізки і розігрують перед ними "російську карту" - мовляв, ось вони, вороги", - розповів президент лотерейної компанії.

За словами Ложенка, за останній час тітушки вже розгромили кілька точок розповсюдження лотерей, однак, за його даними, цього разу готується дещо більш резонансне.

"Я найбільше боюся, що ситуація може вийти далеко за рамки звичайних акцій протесту. Буквально днями я дізнався, що з боку наших конкурентів готується дещо гірше. Планується, що буде чергова акція протесту, під час якої наша охорона, нібито, застосує зброю проти учасників протесту (що, звичайно ж, абсурд, немає у наших охоронців зброї). Звичайно, не хочеться вірити, що гроші настільки затьмарили людям мізки, але після всього іншого - я вже можу уявити все що завгодно", - підкреслив Георгій Ложенко.

Зараз ви читаєте новину «Оператор державних лотерей очікує збройну провокацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути