вівторок, 15 квітня 2014 05:31

Олланд та Обама обговорили нові санкції проти Росії

Олланд та Обама обговорили нові санкції проти Росії
Фото: ipress.ua

Президент США Барак Обама і президент Франції Франсуа Олланд обговорили в понеділок по телефону ситуацію на сході України і пригрозили Росії новими санкціями. Про це повідомляє ИТАР-ТАСС.

На думку президента США, сепаратисти на сході України "за підтримки з Москви, активізували свою кампанію, спрямовану на підрив і дестабілізацію українського уряду". Президенти США і Франції відзначили стримані кроки українського уряду з вирішення кризи.

Лідери двох країн пообіцяли, що "Росія зіткнеться з тим, що їй доведеться заплатити серйозну додаткову ціну, якщо вона продовжить свою нинішню поведінку".

Раніше Єлисейський палац розповсюдив повідомлення, згідно з яким, Олланд і Обама висловили надію на те, що майбутнє засідання контактної групи дозволить покласти початок плідного діалогу між Росією і Україною і процесу деескалації" напруженості. Франсуа Олланд також підтвердив, що Франція буде дотримуватися політики поетапно наростаючих санкцій проти Росії.

Зараз ви читаєте новину «Олланд та Обама обговорили нові санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути