неділя, 24 березня 2019 16:10

Олександр Данилюк: "Спільна справа" досягла поставлених цілей

Олександр Данилюк: "Спільна справа" досягла поставлених цілей
Олександр Данилюк відзвітувався про діяльність своєї партії. Фото: Укрінформ

Кандидат в президенти України, Олександр Данилюк на власній Facebook сторінці відзвітував, що за тиждень до виборів громадянський рух "Спільна Справа" об'єднує вже 130 тис. зареєстрованих прихильників. Понад 15 тисяч українців приєдналось до організації за останній тиждень. І це не зважаючи на відсутність політичної реклами та практично повну медійну блокаду.

Данилюк, також повідомив, що "Спільна справа" має тисячі членів виборчих комісій та спостерігачів по всій Україні. Зокрема в Києві, де громадянський рух має традиційно найвищий рівень підтримки, всі територіальні виборчі комісії матимуть представників та спостерігачів від "Спільної справи". Також сотні волонтерів будуть працювати у центральному штабі "Спільної справи" в день виборів.

Свого часу Олександр Данилюк, відверто зізнавався, що він не розраховує виграти президентські перегони, а використовує кандидатські можливості щоб протистояти спробам російського реваншу. На його переконання, Росія планує використати вибори в Україні, щоб привести до влади проросійські сили, отримати нейтральну більшість у парламенті і менш антиросійського президента, ніж Порошенко. Саме тому "Спільна справа" буде більш активно впливати на політичні процеси в країні, намагаючись протидіяти гібридним агресіям, – пояснював Данилюк в інтерв'ю Gazeta.UA.

Олександр Данилюк – кандидат в президенти України, один з лідерів Революції Гідності, лідер громадянського руху "Спільна Справа", екс-радник міністра оборони. З початком російсько-української війни займається питаннями національної безпеки та протидії російській гібридній агресії. Очолює Центр оборонних реформ. Читав лекції в Національному університеті оборони США, Школі спеціальної війни імені Кеннеді та інших навчальних закладах, що займаються підготовкою фахівців з гібридної війни.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Данилюк: "Спільна справа" досягла поставлених цілей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути