Ексклюзиви
вівторок, 22 липня 2008 18:42

Огризко зазначив просування України в питанні приєднання до НАТО

Міністр закордонних справ України Володимир Огризко констатує, що за останніх півроку Україна серйозно просунулася в питанні приєднання до НАТО. Про це він сказав у вівторок на прес-конференції в Києві.

"Порівнюючи період січня і липня, ми можемо реально сказати, що ми дуже серйозно просунулися в плані приєднання до НАТО", - сказав Огризко.

Він зазначив, що на початку січня про Україну як члена НАТО ні в Україні, ні в Європі ніхто реально не говорив. "Сьогодні ми маємо чіткий месидж, зафіксований всіма керівниками Альянсу, - Україна буде в НАТО", - додав міністр.

При цьому він нагадав, що вчора це також підкреслила федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Огризко також зазначив, що зовнішня політика України є прогнозованою і передбаченою. "Ми спокійно і упевнено йдемо до реалізації певної мети, ми маємо чітке уявлення чого ми хочемо і як це зробити", - сказав Огризко,зазначивши, що це не легко, але в Україні усвідомлюють, що "цей шлях ми обов"язково пройдемо", повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Огризко зазначив просування України в питанні приєднання до НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути