Ексклюзиви
неділя, 24 лютого 2008 19:24

Однопартійці сподіваються, що Рудьковський не зламається

Однопартійці сподіваються, що Рудьковський не зламається
Секретар Політради СПУ Ярослав Мендусь вважає, що справа Рудьковського не повинна вплинути на рішення питання про зняття депутатської недоторканності, з яким на вибори йшла партія "НУ-НС".

"Думаю, що не тільки справа Рудьковського, але і той правовий нігілізм, який сьогодні демонструють різні гілки влади, буде ще одним додатковим аргументом з приводу того, що нам не потрібно винаходити український велосипед.

Депутатська недоторканність є гарантією того, що парламент, який, вибачте за грубість, Черчілль називав прямою кишкою демократії, зможе ставити на порядок денний ті питання, які турбують громадян, а не бути відділом Секретаріату Президента в українській системі влади", - говорить Мендусь.

"Очевидно, ви пам`ятаєте, як в 2005 році тодішній і нинішній міністр внутрішніх справ з гордістю розповідав, як він послав бронетранспортер в офіс Ріната Ахметова для того, щоб встановити закон і справедливість на "донецькій бандитській території". Як був арештований пан Колесніков, який відсидів у слідчому ізоляторі. І який зараз, проте, нагороджений однією з найвищих президентських нагород - орденом "За заслуги", а пан Ахметов є одним з ключових спонсорів фактично сімейного доброчинного фонду подружжя Ющенків.

У мене складається враження, що з тих пір, повторюся, влада нічому не навчилася і, як і раніше, намагається сповідати принцип: всіх, хто неугодний, треба ламати через неправове коліно. Я думаю, такий задум існував і відносно Рудьковського. Сподіваюся, що Рудьковський не зламається", заявив соціаліст. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Однопартійці сподіваються, що Рудьковський не зламається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути