Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2014 16:57

Очільник "Правого сектору" немає легальних доходів

Очільник "Правого сектору" немає легальних доходів
Фото: ipress.ua400 × 280

 Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош розповів, звідки взяв гроші для передвиборного внеску. У своїй програмі, зокрема він зазначив, що у нього немає легально зареєстрованих доходів, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Єдиний  запис - це офіційний дохід - 800 гривень. Це стипендія моєї старшої доньки, яку я записав в склад сім'ї. - заявив Ярош. -  Якщо це відкинути, то у мене взагалі ніяких легальних доходів не було. Наша організація ніколи не визнавала Януковича. Офіційно нас ніколи ніхто не підтримував. Я знаю, що таке виживати на 2 тисячі гривень".

Відповідаючи на запитання журналістів про те, де він взяв 2,5 млн для передвиборного внеску, Ярош відповів, що у нього багато друзів, які йому допомагають.

"Мені допомагали друзі, в тому числі матеріально, малі, середні підприємці, але це просто допомога…Допомога, яку приносили й казали "Дмитро, займайся тим, чим ти займаєшся". І я дуже вдячний тим людям", - пояснив Ярош. Він також зазначив, що у відсутності в нього легального доходу був певний плюс. "Не хотілося б платити в "общак" Януковича, щоб підтримувати його режим", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Очільник "Правого сектору" немає легальних доходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути