Ексклюзиви
середа, 21 червня 2017 18:01

Оборонний комітет вивчить "газовий контракт Тимошенко" на предмет загрози національній безпеці України

Оборонний комітет вивчить "газовий контракт Тимошенко" на предмет загрози національній безпеці України
Голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський сказав, що виникла пропозиція відзначити державними нагородами осіб, які займалися судовим позовом проти "Газпрому" в Стокгольмському арбітражному суді. Фото: Антикор

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони займеться "газовим контрактом Тимошенко" після висновків щодо нього Комітету ВР з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Про це заявив Голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський на засіданні комітету.

"Поступила пропозиція звернутися до паливно-енергетичного комітету, отримати їх фаховий висновок з точки зору їх оцінки цього контракту на національну безпеку", -повідомив Пашинський.

"Питання не знімається з порядку денного нашого комітету. Мусимо отримати висновки комітету з питань ПЕК. Мін'юст та НАК "Нафтогаз" мають надати чіткі рекомендації з цього питання, щоби ми почали його розгляд на нашому комітеті", - уточнив він.

"Як тільки ми будемо готові, ще до канікул ми проведемо засідання з цього питання. Запрошуємо усіх журналістів, тому що це питання буде у відкритому режимі, запрошуємо зацікавлених народних депутатів. Я знаю, що фракція "Батьківщина" виявила своє бажання прийняти участь у нашому комітеті. Якщо буде дуже багато людей, ми шукатимемо більше приміщення", - додав Пашинський.

Також на комітеті обговорили пропозицію відзначити державними нагородами осіб, які займалися судовим позовом проти "Газпрому" в Стокгольмському арбітражному суді.

Члени Комітету з питань національної безпеки та оборони проголосували за відповідну пропозицію звернутися із цього питання до президента. "Проти" голосувала лише Надія Савченко.

"Пані Савченко, коли люди виконують добре свою роботу їх треба нагороджувати, а коли погано - треба звільняти і саджати в тюрму, оце принцип державного управління", - резюмував Пашинський.

Зараз ви читаєте новину «Оборонний комітет вивчить "газовий контракт Тимошенко" на предмет загрози національній безпеці України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути