Ексклюзиви
субота, 24 травня 2008 15:51

Обмеження в"їзду для українських політиків в РФ не може розглядатися як відповідь на дії Лужкова

Рішенні РФ про обмеження в"їзду українських громадян, які "своїми діями і висловлюваннями завдають шкоди РФ" є немотивованим, позбавлене логіки і не може розглядатися як адекватна відповідь на обґрунтовані дії України щодо мера Москви Юрія Лужкова.

Про це повідомляє прес-служба МЗС. Відмова Лужкову у в"їзді на територію України зумовлена тим, що неодноразові вимоги припинити антиукраїнські заяви на порушення законів України залишалися без уваги. Більше того, Лужков, проігнорувавши застереження Служби безпеки України щодо неприпустимості подібних заяв, 11 травня ц. р. у м. Севастополь в котре поставив під сумнів територіальну цілісність нашої держави. МЗС України закликає російську сторону припинити практику прийняття немотивованих рішень, що можуть стосуватися широких кіл українського політикуму, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Обмеження в"їзду для українських політиків в РФ не може розглядатися як відповідь на дії Лужкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути