Ексклюзиви
четвер, 06 листопада 2008 10:45

Обама в Україні (ФОТО)

 

Барак Обама три роки тому приїжджав до Донецька, щоб подивитися, як на місцевому заводі хімічних виробів знищують боєприпаси.

Тоді американці обіцяли виділити гроші, щоб Україна позбавилася від надлишків українських "Калашникових" і зенітно-ракетних комплексів. Але теперішній улюбленець американської нації тоді рідко з"являвся на телеекранах, і його візит до Донбасу особливою сенсацією не став - зараз про це майже не згадують.

У серпні 2005 року майбутнього главу Білого дому трохи затьмарював його напарник сенатор Річард Лугар, який прославився розробкою програми ядерного роззброєння України, повідомляє "Сегодня".

За словами директора казенного заводу химвиробів Анатолія Потапчука, сам Обама в цій поїздці зовсім не почувався на других ролях, і тримався з Лугаром на рівних.

"Барак поводився дуже упевнено і в той же час скромно, причому особливо не говорив і здебільшого мовчав. Зараз по телевізору не помітно, але Обама чоловік насправді дуже високий і худий. На виробництві він уважно до всього придивлявся і потім сказав, що залишився задоволений. Сподіваюся, він Донецьк пам"ятає до цих пір", - говорить Потапчук.

Зараз ви читаєте новину «Обама в Україні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути