Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2007 19:14

НУ-НС ще не визначився із складом Кабміну, але Тимошенко тут ні до чого

Народний депутат з фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Роман ЗВАРИЧ наголошує, що між депутатами НУ-НС немає суперечностей, які заважають узгодити розподіл посад у виконавчих органах влади.

Зварич категорично не погодився з твердженням, що голосування за призначення прем"єр-міністра не відбувається через те, що коаліція досі не може поділити посади. На його думку, представники Партії регіонів, які про це говорять, діють за принципом "на злодії шапка горить".

Зварич підкреслив, що рішення НУ-НС щодо підтримки кандидатури лідера БЮТ Юлії Тимошенко залишається незмінним.

Водночас він підтвердив, що в НУ-НС ще не завершена дискусія щодо посад міністрів, які за квотою мають обійняти представники цієї політичної сили.

Зварич також підтвердив інформацію, що на сьогоднішньому ранковому засіданні фракції попросив не розглядати його кандидатуру на посаду міністра юстиції.

Як повідомлялося, сьогодні народний депутат від НУ-НС Геннадій Москаль заявив, Секретаріат Президента нав"язує коаліції деякі кандидатури на посади міністрів.

"Фракція пропонує одне, Секретаріат увечері висуває інше", - сказав Москаль.

Він вважає, що такі дії Секретаріату можуть призвести до розколу фракції, і в результаті члени НУ-НС не голосуватимуть за відповідний склад Кабміну, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС ще не визначився із складом Кабміну, але Тимошенко тут ні до чого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути