Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2007 09:14

НУ-НС: "Спочатку буде спікер і 12 законопроектів, а потім - прем"єр"

Депутати від виборчого блоку "Наша Україна" - "Народна самооборона" мають намір одностайно проголосувати за кандидатуру В"ячеслава Кириленка на посаду голови Верховної Ради VI скликання. "Наші депутати, обрані за списком блоку "Наша Україна" - "Народна самооборона", мають намір одноголосно підтримати кандидатуру В"ячеслава Кириленка", - заявив лідер блоку Юрій Луценко.

У свою чергу член політради НУ-НС Борис Тарасюк повідомив, що депутати, обрані до парламенту за списком НУ-НС від "Української правиці", також одноголосно підтримують кандидатуру Кириленка на посаду спікера.

Кириленко підкреслив, що, в першу чергу, планується обрати керівництво парламенту, проголосувати пакет із 12 законопроектів і тільки тоді ставити на голосування питання про обрання прем"єр-міністра України.

Нагадаємо, що у разі створення коаліції за участю Блоку Литвина ця політична сила має намір висунути кандидатуру свого лідера на посаду голови Верховної Ради.

"Литвин один з найкращим чином підготовлених політиків, які б могли виконувати функції голови Верховної Ради", - заявив представник Блоку Литвина Михайло Сирота.

У свою чергу Юрій Луценко знову сказав про твердий намір дотримати домовленості між БЮТ і HУ-НС про голосування за кандидатури прем"єр-міністра і спікера парламенту.

За матеріалами: УНИАН.

 

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС: "Спочатку буде спікер і 12 законопроектів, а потім - прем"єр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути