четвер, 25 вересня 2008 07:59

НУ-НС і БЮТ про щось таки домовилися

Результатом переговорів НУНС і БЮТ у середу ввечері є узгодження спільного порядку денного на засідання парламенту в четвер.

Про це заявила після завершення переговорів Ксенія Ляпіна.

"Від БЮТ про те, що буде узгоджено порядок денний на четвер повідомив віце-спікер Микола Томенко. Це означає, що не буде виноситися подолання вето президента на закон про Кабмін, який БЮТ ухвалив спільно з Партією регіонів", - додала  вона.

За словами джерел, НУНС також наполягала на включенні до порядку денного заяви про події в Грузії.

Як повідомила Ляпіна в ефірі каналу СТБ, у НУНС "є всі підстави сумніватися у щирості БЮТ, бо зовсім нещодавно вони наголосували от такий обсяг документів (показала папку) разом з ПР, які руйнують підвалини української державності".

"Тому ми щирість перевіряємо практикою", - заявила представниця НУНС.

Натомість представник БЮТ Андрій Кожем"якін підтримав тезу Олега Зарубінського з блоку Литвина, що "треба все почати з білого листа".

"А будь-які ультиматуми для нашої фракції будуть сприйматися досить складно. Але ми вже попередньо домовились в складі трьох фракцій підготувати заяву про події в Грузії, і по-друге, ми домовились подолати вето по деяких законах, які винесені на порядок денний", - заявив бютівець.

"Що стосується формування порядку денного і ревізії законів, про які говорила зараз Ляпіна, ну це ще треба проконсультуватись із фракцією. Тоді вирішимо", - заявив Кожем"якін.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС і БЮТ про щось таки домовилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути