Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 19:28

Новий блок з 10 партій очолив Сергій Крижанівський

10 позапарламентських партій і організацій об"єдналися в блок "Вільні демократичні вибори за народ України" для участі в позачергових парламентських виборах.

Відповідний меморандум про об"єднання підписали лідери партій і організацій в середу в Києві. Лідером блоку вибраний Сергій Крижанівський.

До складу блоку увійшли Комуністична партія (оновлена), Комуністична партія робочих і селян, політична організація "Народний рух України за єдність", Народна екологічна партія, "Партія Здоров"я", Соціал-патріотична асамблея слов"ян, Всеукраїнська партія миру і єдності, Націонал-демократичне об"єднання "Україна", Всеукраїнське громадське об"єднання "Чоловік. Україна. XXI сторіччя" і партія "Батьківщина".

За словами Крижанівського, новостворений блок планує подолати 3% бар"єр на виборах у Верховну Раду, які відбутися 30 вересня поточного року.

Він також відзначив, що до блоку "Вільні демократичні вибори за народ України" приєднуватися і інші позапарламентські партії і організації.

Раніше Крижанівський очолював коаліцію політичних сил "За диктатуру закону", передаєИнтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Новий блок з 10 партій очолив Сергій Крижанівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути