Ексклюзиви
середа, 12 листопада 2008 08:53

Нова коаліція з Балогою поставить Тимошенко на коліна - НУНС

Відставка Арсенія Яценюка з поста спікера українського парламенту може бути необхідною для того, щоб сформувати коаліцію у складі Партії регіонів, комуністів, Блоку Литвина і "Єдиного центру".

Таке припущення висловив народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС), представник "Народного Руху України" (НРУ) Вячеслав Коваль.

"Коаліція буде не де-юре, а де-факто. Наступним кроком нової коаліції є висловленння недовіри уряду. Таким чином, уряд буде поставлений на коліна для того, щоб з ним легко було торгуватися з економічних питань, які зараз актуальні як ніколи", - відзначив політик. Його цитує прес-служба НРУ.

На думку парламентарія, ініціювання відставки Яценюка може бути зроблене і для проведення позачергових виборів, "щоб показати недієздатність парламенту".

Судячи з того, що в проекті постанови щодо зміни способу голосування за відставку Яценюка пропонується аналогічну процедуру голосування використовувати при обранні нового Голови Верховної Ради, то, можливо, так звана "група 229" вже має прізвище нового спікера", - підкреслив народний депутат.

Нагадаємо, раніше рахункова комісія Верховної Ради визнала таким, що не відбулося таємне голосування щодо відставки Яценюка з посади спікера, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Нова коаліція з Балогою поставить Тимошенко на коліна - НУНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути