Ексклюзиви
пʼятниця, 24 травня 2019 19:48

Нищук поділився планами на майбутнє без уряду Гройсмана

Нищук поділився планами на майбутнє без уряду Гройсмана
Євген Нищук очолював Міністерство культури в перехідному уряді з 27 лютого до 2 грудня 2014 року та в уряді Гройсмана з 14 квітня 2016 року дотепер. Фото: radiosvoboda.org

Міністр культури Євген Нищук планує балотуватися у Верховну Раду і готовий знову очолити Міністерство культури, якщо буде така пропозиція.

Про це він сказав, спілкуючись із журналістами.

"Очевидно, що я піду далі в політику. Я ще не визначився точно, із ким. Зараз йдуть політичні консультації. Я не можу зараз сказати, з ким я точно піду, якщо по лінії списків, або я піду сам - це складніше, тому що я чинний міністр і не можу працювати на будь-якому окрузі", - сказав він.

На питання, чи готовий він очолити Мінкультури після виборів, Нищук відповів, що це один з варіантів.

"Другий варіант - якщо будуть інші коаліційні рішення, я, пропрацювавши два терміни в міністерстві, можу претендувати на голову комітету з питань культури", - додав він.

При цьому Нищук сказав, що у нього поки не було контактів з командою президента Володимира Зеленської, оскільки, за його словами, на цей момент йдуть глобальні політичні процеси, і їм "поки не до культури".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриневич розповіла, чи братиме участь у парламентських виборах

21 травня президент Володимир Зеленський опублікував указ про розпуск парламенту. Позачергові вибори до Верховної Ради відбудуться 21 липня.

Зараз ви читаєте новину «Нищук поділився планами на майбутнє без уряду Гройсмана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути