пʼятниця, 09 березня 2018 19:17

Німченко: Заяви про зв'язок Рубана з "Українським вибором" - фейк

Німченко: Заяви про зв'язок Рубана з "Українським вибором" - фейк
У Рубана немає зв'язків з Медведчуком. Фото: YouTube

Затриманий співробітниками СБУ Володимир Рубан ні до "Українського вибору", ні до його лідера Віктору Медведчуку ніякого відношення не має.

Про це в ефірі NewsOne заявив Василь Німченко, народний депутат України, представник "Українського вибору" в "Опозиційному блоці". Депутат також пояснив, хто і з якою метою запустив дезінформацію про нібито співпрацю Рубана з "Українським вибором".

Німченко нагадав про те, як ще в 2015 році писав, що генеральське звання Рубана - вигадка.

"Ще в далеких 2014 і 2015 роках я доводив, що він займається не тією справою. Його діяльність по поверненню полонених велася на комерційній основі через Дніпропетровський фарватер. І мені дуже дивно, що до сьогоднішнього дня ми чуємо, що затримали генерала. Не генерал він! З 1994 року Гарбузюк - його прізвище Гарбузюк (прізвище Рубана - Ред.) - був звільнений старшим лейтенантом, закінчував Чернігівське вище військове авіаційне училище, був техніком. Але став фейковий генералом! Це просто ганьбить честь українського офіцера і честь генерала, але на це то ніхто не звертає увагу! " - обурився народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рубану обрали запобіжний захід

Німченко упевнений, що при розслідуванні справи Рубана обов'язково будуть говорити про "синдром Кремля" і Медведчука.

"Будуть пов'язувати з" Українським вибором ", з його лідером Віктором Медведчуком - там нічого немає. Я більше ніж упевнений, що дезінформація була донесена керівництву Служби безпеки України. Це не перший раз. Політичні опоненти, а коротше кажучи - представники" партії війни " працюють над дискредитацією миротворчої діяльності, яку веде "Український вибір" і його лідер Віктор Медведчук з повернення незаконно утримуваних осіб. Навіть зараз намічається черговий захід, дай Бог, діти повернуться до своїх матерів. Ось у чому йде питання. Тому всі ці (події - Ред.) Є інсинуацією і ніякого відношення до реальності не мають", - заявив Німченко.

Керівник Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан відкинув всі пред'явлені йому звинувачення і заявив, що ніколи не працював з Віктором Медведчуком. Про це Рубан заявив під час засідання суду 9 березня.

Зараз ви читаєте новину «Німченко: Заяви про зв'язок Рубана з "Українським вибором" - фейк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути