Ексклюзиви
пʼятниця, 05 січня 2018 14:01

Необхідно провести приватизацію, щоб західний капітал розмив олігархів — Фурса

Необхідно провести приватизацію, щоб західний капітал розмив олігархів — Фурса
Фурса: Необхідно провести масштабну приватизацію. ФОТО: gordon.ua

Поки в Україні не відбудеться фундаментальних змін, олігархи відчуватимуть себе добре. Про це Gazeta.ua розповів інвестиційний банкір Сергій Фурса.

"Це розбірки українських олігархів: один подав до суду на іншого, - каже банкір. - Поки в країні не відбудеться якихось фундаментальних змін, олігархи відчуватимуть себе досить добре. Треба, щоб у країні запрацювали правила. Тоді вони самі по собі перестануть існувати. Необхідно провести масштабну приватизацію, щоб зайшов західний капітал і просто розмив цих олігархів і їхній вплив. Поки цього не буде, вони залишаться впливовими".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна стала, як прогноз погоди" - волонтер назвав 3 проблеми ЗСУ

У Кіпрі окружний суд Нікосії 27 грудня ухвалив заморозити активи олігарха Ріната Ахметова на суму $820 млн.Про це пише Financial Times, повідомляє Lb.ua. Під заморожування може потрапити, зокрема, найдорожча квартира в Гайд-парку в Лондоні, яку Ахметов придбав у 2011 році.

Це сталося за позовом компанії Raga Establishment, яка належить колишньому голові правління "Родовід Банку" Денису Горбуненку. Raga продала Укртелеком Ахметову в 2013 році за $860 млн, але бізнесмен нібито вніс тільки $100 млн авансу і припинив платежі.

У Ахметова є час до 8 січня на подачу апеляції.

Зараз ви читаєте новину «Необхідно провести приватизацію, щоб західний капітал розмив олігархів — Фурса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути