Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2007 08:16

"Не дозволимо менту-стукачу брехати на нашого лідера!". Луценко в Тернополі

Учора ввечері у Тернополі на мітинг блоку лідерів блоку "Наша Україна – Народна самооборона", який відбувся на Театральному майдані, зібралося понад 15 тисяч прихильників цієї політичної сили.

Також окремо на майдані були присутні близько 200 прихильників Партії регіонів, які тримали в руках прапори ПР. Час від часу, коли виступали лідери блоку і особливо Юрій Луценко, вони вигукували: "Ганьба!" та скандували "Янукович". Також вони тримали плакат, на якому було написано: "Не дозволимо менту-стукачу брехати на нашого лідера!".

Їхній ряд від прихильників блоку "Наша Україна – Народна самооборона" відділила шеренга міліції.

Виступаючи на мітингу перед тернополянами, Луценко серед іншого закликав їх, якщо вони мають родичів, знайомих, друзів у східних та південних областях України, телефонувати їм та розповідати, що на дострокових парламентських виборах не варто голосувати за представників Комуністичної та Соціалістичної партій, оскільки ті зрадили інтереси народу, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Не дозволимо менту-стукачу брехати на нашого лідера!". Луценко в Тернополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути