Ексклюзиви
середа, 03 вересня 2008 15:17

Названі причини повної залежності Тимошенко від Кремля

Голова партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль вважає, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко послідовно руйнувала єдність демократичних сил. Про це йдеться у коментарі Кріля, переданому прес-службою "Єдиного Центру".

"Найбільш підлі удари в спину Помаранчевої революції постійно наносили не її опоненти, а саме Тимошенко" - заявив народний депутат, лідер "Єдиного Центру" Ігор Кріль.

Першим таким ударом він називає спровоковану самою ж Тимошенко скандальну відставку її уряду у 2005 році. Наступним ударом була ініційована спільно з Партією регіонів та Комуністичною партією України відставка уряду Юрія Єханурова у 2006 році.

У цьому ж ряду Кріль називає "послаблення позицій демократичних сил через сепаратний похід до Верховної Ради у 2006 із відверто антипрезидентським характером виборчої кампанії, а також змова з Партією регіонів, яка спрямована на дерибан влади та найбільш привабливих державних активів. Прикладами цього є голосування за закон про Кабінет міністрів, спільні ініціативи щодо змін до Конституції, лобіювання тіньових схем у сфері державних закупівель".

"Тепер стає очевидним, що зближення Юлії Тимошенко з Віктором Ющенком було лише спробою політичної мімікрії. Ставши поряд з Ющенком, Тимошенко з політика із рейтингом 3%, який змагався з Кучмою за звання лідера народної недовіри, перетворилася на одного з персонажів української політики", - переконаний лідер "Єдиного Центру".

Причиною такої поведінки лідера БЮТ І.Кріль називає "її повну залежність від вказівок Кремля, який володіє детальним досьє щодо оборудок на газовому ринку у 90-х роках", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Названі причини повної залежності Тимошенко від Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути