Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2008 12:01

НАТО "не встановило контакту" з Тимошенко

НАТО "не встановило контакту" з Тимошенко
Генеральний секретар НАТОЯап де Хооп Схеффер висловив бажання "встановити контакт" з новим урядом України, перш ніж давати які-небудь прогнози щодо підсумків квітневого саміту Північноатлантичного союзу для України і Грузії.

Схеффер заявив, що "просто не знає", якими будуть результати саміту НАТО в Бухаресті і чи зможе Київ приєднатися до плану дій по отриманню членства в НАТО (ПДЧ).

Про це він заявив вчора в Брюсселі на щорічній зустрічі з журналістами, передає радіо "Свобода".

Яап де Хооп Схеффер звернув увагу на той факт, що в Україні не так давно було сформовано новий уряд, з яким альянс НАТО поки що "не встановив контакт".

"Але це незабаром відбудеться", - виразив надію генсек НАТО.

Резюмуючи відповідь відносно того, чи отримає Україна ПДЧ на саміті НАТО в Бухаресті, Яап де Хооп Схеффер сказав: "Я просто не знаю. Я не знаю, якими будуть підсумки зустрічі в Бухаресті відносно України і Грузії. На даний момент моя порада така: необхідно використовувати інтенсифікований діалог до кінця".

Нагадаємо, президент України Віктор Ющенко висловив думку, що Україна може приєднатися до плану дій по отриманню членства в НАТО на саміті альянсу в Бухаресті в квітні 2008 року, повідомляє радіо "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «НАТО "не встановило контакту" з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути