неділя, 06 квітня 2014 13:20

Наталія Королевська: Не можна проводити реформи в Україні за рахунок тих, кому найважче

Наталія Королевська: Не можна проводити реформи в Україні за рахунок тих, кому найважче
Фото: obozrevatel.com

Оновлення та реформування країни не можна проводити за рахунок простих людей. Про це заявила кандидат на посаду Президента України Наталія Королевська під час зустрічі з жителями м. Полтава.

"Завдання держави - дбати про своїх громадян. Захищати кожного з них. А у нас простим людям пропонують "потерпіти". Тим, хто і так ледве-ледве зводить кінці з кінцями, пропонують "затягнути паски". Так не має бути. Реформи в Україні не повинні проводитися за рахунок простих людей", - сказала вона.

За словами Наталії Королевської, сьогодні Україну штовхають у прірву, відсуваючи проблеми соціального захисту громадян на другий план. "Заморожування зростання пенсій, скасування надбавок лікарям та вчителям, скорочення розміру соціальних виплат - все це перекладає тягар оновлення країни на плечі тих, кому сьогодні найважче - пенсіонерів, бюджетників, малозабезпечених, багатодітних сімей", - зазначила політик.

Вона нагадала, що прийшла на роботу в Міністерство соціальної політики коли ситуація в економіці була не менш складною, ніж зараз. Але завдяки зусиллям усіх працівників міністерства та соціальної сфери в цілому, вдалося досягти своєчасних виплат пенсій та соціальних допомог, зменшення боргів із заробітної плати, та поступового зростання їх рівня.

"Я впевнена, під час кризи держава повинна дати людям впевненість у завтрашньому дні. Не забирати останнє, а підтримати малозабезпечених. Народ України, безумовно, заслуговує більшого. Будувати країну потрібно за рахунок інших ресурсів. Потрібно змусити найбагатших людей розділити соціальну відповідальність з державою та поставити хрест на всіх корупційних схемах", - підкреслила політик.

Також під час візиту до Полтави Наталія Королевська разом з пенсіонерами, мамами маленьких дітей, інвалідами обговорила найбільш гострі соціальні проблеми та можливі шляхи їх вирішення.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Королевська: Не можна проводити реформи в Україні за рахунок тих, кому найважче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути