середа, 17 жовтня 2007 18:24

Наступного тижня коаліція поділить міністерські портфелі

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" наступного тижня буде визначатися щодо кандидатур, які представлятимуть цей блок у новому складі Кабінету міністрів. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив один з лідерів блоку НУНС В"ячеслав Кириленко.

Він наголосив, що на даний момент не може одноосібно говорити про якісь прізвища від НУНС у новому складі Кабінету міністрів. За словами Кириленка, кожна кандидатура на конкретну посаду буде обговорюватися спочатку в блоці, а потім безпосередньо з колегами по коаліції – Блоком Юлії Тимошенко.

При цьому Кириленко запевнив, що у новому складі уряду будуть враховані інтереси усіх політичних сил, які входять до НУНС.

Говорити про персональний склад Кабміну відмовилась і лідер БЮТ Юлія Тимошенко. "Я не уповноважена говорити про персоналії, оскільки обговорення цих кандидатур ще не відбулось", - сказала вона, пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Наступного тижня коаліція поділить міністерські портфелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути