середа, 16 квітня 2008 20:21

Наша Україна заступилась за Ющенка

"Наша Україна" застерігає партнерів по демократичній коаліції від агресивних випадів на адресу Глави Української держави. Про це йдеться в заяві Президії Народного Союзу "Наша Україна" , поширеній прес-службою партії.

Тональність, яку дозволяє собі Блок Юлії Тимошенко в своїх оцінках діяльності Президента України, неприпустима для цивілізованих політиків узагалі, не кажучи вже про політичну силу, яка є коаліційним партнером пропрезидентської партії, наголошується в документі за підписом голови партії В`ячеслава Кириленка.

Ми нагадуємо нашим партнерам, що Президент України Віктор Ющенко є всенародно обраним Главою держави. Саме Президент Ющенко минулого року забезпечив єдність демократичних сил, розпустив корумповану Верховну Раду і домігся проведення дострокових парламентських виборів. Саме зусиллями Президента було сформовано демократичну коаліцію, забезпечено формування уряду і призначення Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра.

Не витримують жодної критики звинувачення Президента в тому, що він зупиняє дію окремих актів уряду. Адже мова йде про акти, які, по-перше, порушують закон, а по-друге, не погоджені з партнерами по коаліції, як того вимагає коаліційна угода.

"Наша Україна" послідовно дотримується коаліційної угоди і закликає партнерів діяти так само. Розбіжності, які існують всередині коаліції, ми прагнемо вирішувати в робочому порядку, а не робити з них шоу чи приводи для демаршів.

"Наша Україна" докладе всіх зусиль для забезпечення єдності демократичної коаліції. Ми закликаємо Блок Юлії Тимошенко стримати емоції і зосередитися на ефективній роботі, якої від нас чекає український народ. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Наша Україна заступилась за Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути