вівторок, 16 жовтня 2018 11:00

Наша компанія реалізує програму запобігання ігрової залежності - гендиректор УНЛ Бочковський

Наша компанія реалізує програму запобігання ігрової залежності - гендиректор УНЛ Бочковський
Генеральний директор "УНЛ" Андрій Бочковський вважає, що продавці лотереї можуть пояснити, як правильно грати в лотерею

"Українська національна лотерея" реалізує в Україні комплексну програму, яка допоможе створити правильне та відповідальне ставлення до гри в Україні. Про це в своєму інтерв'ю виданню "Ділова столиця" заявив генеральний директор "УНЛ" Андрій Бочковський.

"Ми до цього ставимося дуже серйозно і піклуємося про те, щоб наші клієнти отримували необхідну інформацію. По суті, куди б людина не прийшла пограти в лотерею, вона повинна знати правила безпечної гри, а також розпізнавати ознаки, після появи яких варто задуматися: "Може, краще не продовжувати?". Зокрема, на всіх пунктах розповсюдження лотерей повинні бути інформаційні брошури - як для гравців, так і для розповсюджувачів", - зазначив він.

За словами Бочковського, продавці лотереї можуть пояснити, як правильно грати в лотерею, а також можуть попросити людину обмежити гру. На всіх електронних каналах гри (інтернет, мобільний додаток) є багато інформації щодо відповідальної гри, яку підготували фахівці і партнери компанії.

"Ми працюємо зі ЗМІ, доносимо громадськості результати нашої роботи і результати наших досліджень. Наприклад, зараз ми проводимо роботу над більш розширеним науковим методичним посібником з проблеми ігрової залежності. Також проводимо семінари і лекції з цієї теми, зараз фінансуємо наукове дослідження щодо виявлення і боротьби з ризиками виникнення залежності. Всі наші співробітники і розповсюджувачі проходять обов'язкові тренінги про те, як виявляти людей з проблемами ігроманії, як себе з ними поводити і як надавати допомогу. Думаю, завдяки нашій роботі, Україну можна віднести до тих країн, де активно займаються проблемами відповідальної гри", - підкреслив Бочковський.

Як повідомлялося, власник "Української національної лотереї" британський бізнесмен Майкл Джон Фогго вважає, що лотерейний ринок в Україні може запустити громадський рух на підтримку соціальних проектів через лотерею. "Прозорістю нашого бізнесу і залученням людей до участі в лотереї, ми плануємо змінити лотерейний ринок. Наша мета - це коли більшість населення може раз на тиждень придбати лотерейний квиток за 5-10 гривень, наприклад, при покупці продуктів в супермаркеті, і отримати шанс виграти мільйони, тим самим зробивши свій внесок у соціальні проекти", - заявив британський бізнесмен.

Зараз ви читаєте новину «Наша компанія реалізує програму запобігання ігрової залежності - гендиректор УНЛ Бочковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути