неділя, 14 липня 2019 14:48

Насалику на округ закинули липових шахтарів зі спортзалів

Насалику на округ закинули липових шахтарів зі спортзалів
Насалику на округ закинули липових шахтарів зі спортзалів. Фото: ЗН

Під час святкування Дня міста у Калуші з'явилася група молодих людей у білих касках та з плакатами з надписами проти міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика, який балотується в народні депутати України по 85-му виборчому округу.

Про це сам міністр написав на своїй сторінці в Facebook, передає Еспресо.

"Грали в шахтарів з Червонограду, які нібито приїхали зустрітися з міністром енергетики та вугільної промисловості України. Я в той час спілкувався з виборцями у Войнилові, але з такої нагоди виїхав до Калушу", - повідомив він.

За словами Насалика, він побачив автобуси "з молодиками у спортивних костюмах, які прямували не до Червонограду, звідки вони нібито прибули, а до Івано-Франківська".

"Вийти та поговорити з міністром "шахтарі", які заради цього і до Калуша приїхали, і плакати малювали, і каски надягали, чомусь злякалися", - зазначив міністр.

"Тож актори з них виявилися поганими та й спортсмени теж ніякові… Просто цікаво, хто саме в спортзалах Івано-Франківська тренує "титушок по виклику"?" - написав Насалик.

Він ще раз подякував "режисерам цих "клоунад" - що в Калуші, що в Києві", які тримають його в тонусі. "Це надає сил і впевненості, що я все роблю правильно – і як людина, і як політик, і як міністр, - зазначив він. - І, хоча я зараз в передвиборчій відпустці, готовий в будь-який момент до зустрічі та конструктивного діалогу і щодо погашення боргів шахтарям, і щодо модернізації шахт… Ось тільки "цирк на дроті" - не мій формат, вибачайте".

Користувачі соцмережі залишають жартівливі коментарі щодо зовнішнього вигляду "шахтарів"-протестувальників: "Знайомтесь, шахтар типовий, щойно з забою. І каски головне робочі))", "класні нончє шахтарі, як на підбір: молоді, у спортивках-мабуть спарцмєни і ще й політично активні. але, сараки, забули де їх шахта...", "Подвійні каски" у протестувльників. Коли не можеш визначитися, шахтар ти, чи спортсмен)))))", "Степанович один автобус би поклав. Півтора - з натяжкою...".

Зараз ви читаєте новину «Насалику на округ закинули липових шахтарів зі спортзалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути