середа, 13 грудня 2017 14:55

Нардепи не прийшли на комітет після звільнення Соболєва

Нардепи не прийшли на комітет після звільнення Соболєва
Єгор Соболєв. Фото: asn.in.ua

На перше після відставки Єгора Соболєва з посади голови антикорупційного комітету засідання прийшли три народних депутата.

Про це повідомив член комітету Борислав Береза, передає "Слово і діло".

"Мені самому дуже цікаво, чому засідання комітету не відбулися ... Є виконуючий обов'язки - пан Юрій Савчук, який є першим заступником голови. І саме він, згідно з регламентом, зараз очолює тимчасово комітет і повинен керувати його роботою", - сказав Береза.

Разом із ним на засідання прийшли звільнений Соболєв і позафракційний Віктор Чумак. Береза ​​висловив припущення, що робота комітету без нового керівника може бути заблокована надовго.

"Незважаючи на те, що коаліція контролює зараз комітет, де-факто вони не можуть забезпечити кворум. І саме тому ми бачимо, що комітет не працює і, можливо, працювати не буде", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболєв висловив побоювання щодо свого наступника

7 грудня народні депутати 256 голосами підтримали звільнення Єгора Соболєва з посади голови антикорупційного комітету. Сам нардеп вважає, що цю ініціативу особисто просували президент Петро Порошенко та лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи не прийшли на комітет після звільнення Соболєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути