субота, 23 травня 2020 14:53

Нардепи просять у прем'єр-міністра пояснень щодо візиту Яценюка

Нардепи просять у прем'єр-міністра пояснень щодо візиту Яценюка
У Шмигаля вимагають пояснень щодо візиту Яценюка. Фото: Reuters

Депутати від партії Слуга Народу звернулися до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням пояснити візит діючих міністрів уряду і екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка до Чернівецької області.

Відповідне звернення було опубліковано на сторінці партії Facebook.

Колишній прем'єр-міністр Яценюк разом з міністром охорони здоров'я Максимом Степановим, міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і міністром Кабінету міністрів Олегом Немчиновим відвідував Чернівецьку область і брав участь в прес-брифінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спроба погіршити американо-українські відносини - це спецоперація ворога - Герасимов

"Нардепи просять Шмигаля дати відповідь на наступні питання:

На якій правовій підставі Яценюк користувався службовим авіатранспортом МВС або будь-якого іншого міністерства або відомства України; Чи посідає Яценюк будь-яку офіційну посаду в МВС або в іншому міністерстві або відомстві, що дає йому право виступати на офіційному прес-брифінгу членів уряду; Яка посадова особа дозволила допустити Яценюка до користування службовим авіатранспортом; Чи здійснювалася будь-яка оплата за користування службовим авіатранспортом для Яценюка", - зазначається в повідомлені.

В Україні 23 травня набув чинності Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення механізмів регулювання банківської діяльності", який унеможливить скасування рішення Нацбанку про націоналізацію банків.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи просять у прем'єр-міністра пояснень щодо візиту Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути