неділя, 07 січня 2018 19:48

Нардепи отримали майже 33 млн грн компенсації за житло

Нардепи отримали майже 33 млн грн компенсації за житло
Голова Верховної Ради Андрій Парубій та 175 депутатів отримали 32,6 млн грн з державного бюджету для компенсації вартості оренди житла або винайму готельного номера в 2017 році. Фото: УНІАН

Голова Верховної Ради Андрій Парубій та 175 депутатів отримали 32,6 млн грн з державного бюджету для компенсації вартості оренди житла або винайму готельного номера в 2017 році.

Про це повідомляють "Українські Новини".

162 депутати отримали по 192 тис. грн кожен, у тому числі Парубій, голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк та голова "Народного фронту" Максим Бурбак.

У фракції "Блок Петра Порошенко" кошти з держбюджету надано 61 з 138 депутатів, зокрема депутатам Андрію Вадатурському, Павлу Кишкарю, Аркадію Корнацькому, Івану Куліченко, Богдану Онуфрику, Олександру Сугоняку, Костянтину Усову і Олександру Черненку.

У фракції "Народний фронт" компенсацію отримали 44 з 81 депутата, зокрема заступник голови фракції Юрій Береза, депутати Євген Дейдей, Андрій Левус, Михайло Гаврилюк, Максим Поляков та Павло Унгурян.

В "Самопоміч" бюджетні кошти отримали 14 з 25 депутатів, зокрема голова фракції Олег Березюк та його заступник Олег Лаврик, депутати Тарас Пастух, Семен Семенченко; в "Опозиційному блоці" - 9 із 43.

Також отримали компенсацію 11 з 26 депутатів групи "Відродження", зокрема Євген Геллер та Антон Кіссе; 3 з 18 депутатів групи "Воля народу" (зокрема Михайло Ланьо); 7 з 21 депутатів фракції Радикальної партії Олега Ляшка (у тому числі Кошелева Олена і Юрій-Богдан Шухевич), а також 4 з 20 депутатів фракції "Батьківщина" (у тому числі Сергій Євтушок, Вадим Івченко та Юрій Одарченко).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літаки і танки, поцілунки з дружиною - у Порошенка виклали вражаючі фото

У Верховній Раді працюють 422 депутати. 224 обрані за списками партій і 198 — в одномандатних округах. Свої повноваження парламент має припинити 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи отримали майже 33 млн грн компенсації за житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути