середа, 14 лютого 2018 15:45

Нардепа Рибалку спіймали на брехні

Народний депутат України від Радикальної партії Сергій Рибалка потрапив до Реєстру боржників аліментів Міністерства юстиції України. Тоді ЗМІ припустили, що політик міг ухилятися від обов'язків виплачувати відрахування на користь своєї малолітньої дочки, яка після розлучення Рибалки з дружиною проживає з матір'ю.

"Радикал" блискавично відреагував та подібні повідомлення в пресі і опублікував платіжне доручення про виплату аліментів у розмірі 3,17 млн грн. Однак, як розгледіли журналісти, оплата депутатом була здійснена тільки в рамках відкритого виконавчого провадження Мін'юсту. Номер ІП вказано на самій платіжці, і свідчить це про те, що самостійно рішення суду щодо сплати аліментів Рибалка виконувати не поспішав.

Так, згідно із рішенням Печерського суду від листопада 2015 року, Рибалка зобов'язаний перераховувати на користь своєї дочки 1/3 частини всіх своїх доходів. І тільки тому, що він його не зробив, у виконання судової постанови, було відкрито відповідне провадження виконавчою службою.

  Народний депутат України від "Радикальної партії" Сергій Рибалка збрехав на рахунок оплати аліментів
Народний депутат України від "Радикальної партії" Сергій Рибалка збрехав на рахунок оплати аліментів

Незважаючи на те, що Рибалка сплатив аліменти дочки з примусу держорганів і суду, він постарався зробити "хорошу міну при поганій грі". На особистій сторінці в Fаcebook радикал заявив, що "аліменти для нього - справа честі". Але ж, якщо було б так, то, напевно, для реалізації "справи честі" йому не знадобився "батіг" у вигляді державних виконавців.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко жорстко розкритикував неплатників аліментів своїм дітям. Він закликав боржників скласти свої депутатські мандати.

"Ми твердо переконані, що всіх євнухів, які зробили дітей і покинули своїх дружин, треба позбавити всієї розкоші", - заявив головний радикал у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Нардепа Рибалку спіймали на брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути