понеділок, 12 лютого 2018 16:32

Нардеп про затримання Саакашвілі: Швидко наближуємося до Сомалі

Нардеп про затримання Саакашвілі: Швидко наближуємося до Сомалі
Влада піде на будь-які втрати, щоб не допустити опонування. Фото: УНІАН

Затримання екс-глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі свідчить про готовність влади до будь-яких методів протидії опозиційним силам.

Про це сказав позафракційний народний депутат Віктор Чумак в ефірі одного з телеканалів.

"Влада настільки боїться будь-якого опонування, що готова йти на репутаційні ризики. Але про репутацію сьогоднішньої влади нема чого говорити - вона нижче плінтуса. І влада готова йти на дуже серйозні правові втрати. Швидше за все, це буде оскаржено в Європейському суді. Але сьогодні настільки величезний страх, небажання бачити активну опозиційну діяльність, що готові всіх розкидати, викинути, що завгодно. Швидше за все, така тактика буде і по відношенню до інших опозиціонерів. Хто буде достатньо активно себе поводити, теж будуть піддаватися певним репресіям через правоохоронні механізми. Межа давно перейдена. Ми вже давно бачимо, що наближення до Сомалі йде швидкими темпами", - сказав Чумак.

Він наголосив, що анонсовані Саакашвілі заходи відбудуться і, швидше за все, на акцію "Марш за майбутнє" 18 лютого прийде більше людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна було вигнати, хоч я не хочу - Порошенко про Саакашвілі

Прикордонники затримали екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі у столичному ресторані. За інформацією його соратників, колишнього президента Грузії планують депортувати до Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп про затримання Саакашвілі: Швидко наближуємося до Сомалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути