понеділок, 22 січня 2018 14:25

Нардеп "мітить" на крісло ректора

Нардеп "мітить" на крісло ректора
Народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенка" Олександр Співаковський бере участь в конкурсі на посаду ректора Херсонського державного університету. Фото: depo.ua

Народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенка", перший заступник голови Комітету з питань науки і освіти Олександр Співаковський зареєстрований як кандидат на посаду ректора Херсонського державного університету.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, пишуть "Українські Новини"

"На посаду претендують три кандидати: Віталій Миколайович Андреєв, доктор історичних наук, професор Олександр Євгенович Ходосовцев, доктор біологічних наук, професор і Олександр Володимирович Співаковський, доктор педагогічних наук, професор", - сказано в повідомленні.

"Олександр Співаковський - чинний народний депутат. Відповідно до закону, він не має права займати цю посаду. Якщо Олександр Співаковський буде обраний ректором ХДУ, він буде допущений до виконання обов'язків не раніше дня подання ним до ВРУ заяви про складення повноважень народного депутата", - додає ЗМІ.

Згідно з розпорядженням МОН, протокол про підрахунок голосів за результатами таємного голосування на виборах ректора ХДУ мають подати не пізніше 22 лютого 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп хоче викупити в росіян частку в банку

Олександр Співаковський обирався до Верховної Ради на позачергових виборах 2014-го. Йшов до парламенту по одному із округів. До роботи нардепом працював першим проректором ХДУ.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп "мітить" на крісло ректора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути