понеділок, 24 вересня 2018 18:16

Нардеп Бакуменко погодився продати свій депутатський голос за 50 тис. доларів США

Нардеп Бакуменко погодився продати свій депутатський голос за 50 тис. доларів США
Нардеп Олександр Бакуменко погодився продати свій голос за 50 тис. доларів. Фото: Latifundist

Народний депутат від БПП Олександр Бакуменко погодився проголосувати за зміни в законі про Державне бюро розслідувань за 50 тис. доларів США, отримавши смс-повідомлення нібито від Ігоря Кононенко.

Журналіст програми "Гроші" провів журналістський експеримент і зробив смс-розсилку депутатам БПП від імені Ігоря Кононенко з пропозицією продати свій голос за значну суму: "Привіт. Коненко. 5395-д сьогодні. Друге читання. Потрібно за 50к. Підтвердь ". За словами журналіста, Бакуменко відповів ствердно. Сюжет про це журналіст виклав у своєму Facebook, передає "Бізнес Медіа".

Як повідомляє видання Бізнес Цензор, Бакуменко є ключовим лобістом особистих інтересів Юрія Косюка, власника МХП. У минулому році він подав у проект бюджету на 2018 рік поправку №231, яка дозволяє агрохолдингам отримувати величезні дотації. З 1 січня 2018 року мало вступити в силу обмеження, яке не дозволяє аграрним групам пов'язаних компаній отримувати більше 150 млн грн дотацій на рік. Поправкою №231 це обмеження скасовується. Завдяки цьому, Косюк вже отримав 187 млн ​​гривень з бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Бакуменко погодився продати свій депутатський голос за 50 тис. доларів США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути