Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2014 15:45

Нацгвардійці хочуть розібратись зі східними сепаратистами

Нацгвардійці хочуть розібратись зі східними сепаратистами
Фото: http://tsn.ua

Сьогодні батальйон Національної гвардії, який розташувався у Нових Петрівцях, поставив своєму керівництву ультиматум, повідомляє ТСН.

Гвардійці вимагають допустити їх до вирішення реальних військових завдань. Багато з них хочуть відправитися на Схід країни та боротися з сепаратистами. Навчання бійцям вже набридли.

Вони скаржаться, що теоретична підготовка не відповідає сучасним вимогам. Крім того, не вистачає і практичних занять - на стрільбах бійцям видавали лише по 6 патронів раз на два дні.

Заспокоювати батальйон приїхав заступник міністра МВС Микола Величкович, який звернувся до колишніх майданівців. "Ми розуміємо, що висока мотивація в людей. Тому що вони пройшли три місяці на Майдані. Вони всі добровольці. Вони зголосилися, вони хочуть захищати Україну. Вони будуть мати можливість себе проявити", - пообіцяв Величкович.

Нагадаємо, закон про створення Національної гвардії України підписали 13 березня, основою гвардії стали Внутрішні війська, а вже 16-го березня вербувальні центри запрацювали по всій країні. Добровольці масово записувались до лав новоствореної гвардії. 

Зараз ви читаєте новину «Нацгвардійці хочуть розібратись зі східними сепаратистами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути