Ексклюзиви
понеділок, 26 січня 2009 09:51

Нацбанк хочуть підпорядкувати Раді

Нацбанк хочуть підпорядкувати Раді

Лідер КПУ Петро Симоненко виступає за підпорядкування Національного банку Верховній Раді на період економічної кризи. Про це він сказав на засіданні Погоджувальної ради.

"Я в, першу чергу, пропоную змінити Закон про Нацбанк і на період виходу України з кризи підпорядкувати його Верховній Раді", - сказава Симоненко.

Він додав, що фракція КПУ підтримує проведення позачергового засідання парламента для розгляду діяльності НБУ в період кризи.

За словами Симоненка, для стабілізації фінансової ситуації в країні парламент повинен чітко виділити параметри кредитів з метою підтримки національного товаровиробника.

На Погоджувальній раді вирішили розглянути на сьогоднішньому засіданні ВР діяльність Нацбанку в період економічної кризи. Також парламентарі підтримали пропозицію голови Верховної Ради Володимира Литвина щодо того, щоб заслухати представників Нацбанку та парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності.

Крім того, на сьогоднішньому засіданні нардепи розглянуть рішення про виконання рішень парламенту щодо рекомендації президенту про звільнення Стельмаха.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Нацбанк хочуть підпорядкувати Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути